Piept de pui Caju cu tăiței

de Satisfyyourcravings in Pui, 31 Mar 2014 | 3700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame tăitei mai lați
  • 1 piept de pui, tăiat cuburi
  • 2 linguri de făină
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 căței de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 6 fire de ceapă verde, tăiate rondele
  • 2 linguri sos tailandez dulce-picant
  • 1 mână de caju crud
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Caju cu tăiței:

Se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Se amestecă făina cu sosul de soia și usturoiul și se acoperă puiul cu pasta obținută. Se prăjesc bucățile de pui până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa și se mai gătește 1 minut. 

La final, se adaugă tăițeii, sosul dulce-picant și caju și se amestecă cu grijă până când tăițeii sunt acoperiți de sos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Caju cu tăiței" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vermicelli cu pui si legume