Mancarica cu piept de pui si dovlecel

de lia maria in Pui, 21 Iun 2011 | 5804 vizualizari

 

Un meniu delicios, usor de preparat si plin de vitamine !

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui, taiat bucati
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 2 ardei kapia kopti si taiati in fasii
  • 2 dovlecei cruzi, taiati bucati mari
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • O crenguta mica de rozmarin verde
  • Sare
  • Piper alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu piept de pui si dovlecel:

Punem uleiul la incins intr-o tigaie cu peretii mai inalti. Adaugam bucatile de carne si le calim, cam 5’, pana isi schimba culoarea, dupa care o scoatem intr-un bol, in locul ei, adaugam ceapa, punem putina sare si piper si o lasam 2-3’, pana devine sticloasa. Punem dovleceii, apoi ardeii, amestecam de cateva ori, punem si carnea, complectam cu apa, atat cat sa acopere totul, adaugam crenguta de rozmarin, mai asezonam daca este nevoie, punem capacul si lasam sa fiarba 25’. Se serveste calda.



 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu piept de pui si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]