Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume

de Sylvia in Curcan, 28 Ian 2011 | 14061 vizualizari

 

Va propun acum o alta alternativa la clasicul snitel sau friptura de piept de pui sau curcan, la care am ajuns pornind chiar de la 2 bucati de piept de curcan pregatite pentru snitele.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • carne de pui/curcan asezonata cu sare si piper si pregatita ca si pentru snitel,
  • putina branza mozzarella,
  • o ciuperca champinion taiata cubulete,
  • o mana de ardei taiat julienne ( eu am avut o combinatie de mai multe culori) ,
  • o lingura de ulei de masline,
  • 100 ml apa,
  • 50 ml vin alb,
  • 2 linguri de piure de tomate ( eu am pus un piure cu aroma de busuioc) ,
  • o frunza de dafin,
  • boabe de piper intregi.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume:

   Preparare: intindem bucatile de carne si le suprapunem ca sa avem o bucata mare si plata. Asezam peste ea legumele in strat subtire si punem mozzarela la un capat . 

    Rulam cu grija si asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste amestecul facut din apa, vin, piure de rosii, ulei de masline, putina sare. Adaugam o frunza sau doua de dafin si presaram peste boabe de piper .

  Lasam la cuptor la 210 grade 15 minute cu vasul acoperit si inca 15-25 cu el descoperit sa scada apa si sa se rumeneasca carnea.  Cand e rumenita bine carnea se scoate pe o farfurie cu putin sos .

   Se taie cu un cutit foarte  bine ascutit si se serveste calda, eu am acompaniat cu niste cartofi fierti in abur si rumeniti apoi putin la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mirela0911 1

28.01.2011, 23:33

super arata

Sylvia 1

03.02.2011, 18:44

Multumesc mult de laude tuturor sunteti niste draguta ca intotdeauna

Sylvia 1

03.02.2011, 18:44

Irina am cam somat in ultima vreme si cu gatitul si cu mancatul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu garnitura