Piept de curcan cu pesto de trufe

de epurasha2bb in Curcan, 22 Dec 2010 | 5002 vizualizari

 

ieri v-am dat desert, azi va dau mancare! :))

 

INGREDIENTE

  • ¼ piept curcan fiert
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 1 foaie de dafin
  • Ulei
  • Sare, piper
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • Decor final:
  • pesto de trufa neagra,
  • salata verde,
  • morcov,
  • sfecla rosie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu pesto de trufe:

Pieptul de curcan fiert se rupe fasii mari si se aseaza intr-o farfurie.

Se face sosul de ceapa astfel: taiam ceapa solzisori si o punem la calit in 2 linguri de ulei intr-o cratita.Se lasa putin sa devina sticloasa si se adauga apoi vinul.Se flambeaza putin, se stinge flacara, se adauga frunza de dafin, sare si piper si se mai lasa la foc mic putin.Se toarna strecurat peste pieptul de curcan.

Se serveste cu pesto de trufe negre alaturi pe care asezam cateva cubulete de sfecla rosie si decoram alaturi cu frunze de salata verde si suvite de morcov.

TIPS-URI

1

o mancare potrivita pentru sarbatori in 2 sau cu musafiri mai de seama!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu pesto de trufe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Brindusa 1

22.12.2010, 22:49

trufe, mai Epuraso! Pe cine ai rasfatat tu cu mancarea asta?

kamy 1

23.12.2010, 19:23

nu le stiu,nu le-am vazut....da am auzit ca-s deosebite si ....scumpe 5f

MIUTA 1

26.12.2010, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu busuioc si usturoi