Piept de curca la cuptor

de iry-gabriela in Curcan, 16 Apr 2012 | 7993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de piept de curca(al meu era de 2kg),
  • usturoi,
  • ulei,
  • piper,
  • secretul gustului,
  • un pahar de vin alb,
  • foi dafin
  • oregano.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curca la cuptor:

Se ia pieptul de curca se spala si se portioneaza. Apoi se se cresteaza din loc in loc. Se impaneaza in locurile crestate cu usturoi.  

Separat se pregateste un vas termorezistent in care se adauga ulei si peste care se adauga pieptul de curcan. Se condimenteaza cu piper, secretul gustului, oregano, foi dafin si la final se adauga viul alb, dupa care se mai adauga si un pahar de apa.   

Se da la cuptor si se lasa pana formeaza o crusta maronie.   

Se serveste cu salata de sfecla cu hrean.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la cuptor reteta sanatoasa si gustoasa