Cubulete de curcan in sos alb cu garnitura de zucchini

de Adele in Curcan, 11 Aug 2014 | 5420 vizualizari

 

Ceva rapid si de sezon.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piept de curcan
  • 80 gr crema de branza
  • 1 felie de branza topita
  • 4 zucchini mici
  • 1 ceapa mica
  • sare,piper dupa gust
  • ulei 3-4 linguri
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cubulete de curcan in sos alb cu garnitura de zucchini:

Taiem ceapa cat mai marunt si o punem pe foc intr-o tigaie cu un pic de ulei sa se caleasca,nu prea mult ,o lasam la foc mic.

Spalam zucchini si ii taiem rondele destul de mari ,ii punem peste ceapa si ii lasam la foc potrivit cu un pic de apa pentru cateva minute (7-8 minute). Potrivim de sare si piper.

Luam pieptul de curcan si il taiem cuburi, punem o tigaie pe foc si un pic de ulei, cand se incalzeste bine punem carnea si o coacem pentru un minut, cand si-a schimbat culoarea adaugam crema de branza cu branza topita si cateva linguri de apa.

Lasam sa se topeasca bine si coacem cel putin 5 minute, la final gustam de sare si presaram patrunjel.

 Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si carne de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete de curcan in sos alb cu garnitura de zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Adele 1

13.08.2014, 12:13

- Andreea - 1

17.08.2014, 22:05

Super

Adele 1

17.08.2014, 22:35

Andreea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan