Picarela

de delia64 in Muraturi, 5 Feb 2013 | 30627 vizualizari

 

O muratura foarte buna pentru cei carora le place mai picant.

 

INGREDIENTE

  • 2 kilograme ardei gras
  • 2 kilograme ceapa
  • 500 grame ardei iuti
  • 200 mililitri otet
  • 500 mililitri apa
  • 4 linguri zahar tos
  • 4 linguri miere de albina
  • 1 lingurita conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picarela:

Se spala legumele ,se taie fideluta .

Intr-un castron se pun legumele ,apa,otetul,zaharul tos , mierea de albina si conservantul.

Se lasa pana a doua zi amestecandu-se din cand in cand.

Se aseaza in borcane si dupa cateva  zile se poate consuma alaturi de fripturi,tocanite .

Pofta buna !

TIPS-URI

1

daca nu doriti foarte picant se reduce la jumatate cantitatea de ardei iuti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Picarela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]