Peste umplut cu legume

de nico15 in Crap / Caras, 5 Noi 2010 | 19528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti(caras, de marime potrivita)
  • 3-4 rosii
  • 1 dovlecel
  • 4 catei de ustoroi
  • 1-2 ardei
  • 3-4 morcovi mai mici
  • 1 pastarnac mic
  • 1 legatura de ceapa verde
  • marar
  • sare, piper boabe,
  • boia,
  • ulei,
  • unt
  • sos de ardei iute,
  • vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste umplut cu legume:

Se ia pestele se taie pe burta, se curata in interior, se curata de solzi si se indeparteaza partea din interiorul urechii care este amara, se spala si se da cu sare. Separat se taie legumele, rosiile felii, dovleceii bare la fel morcovi si ardei, ceapa marunt atat albul cat si verdele, se curata si taie marunt usturoiul, cartofii cubulete si se pragateste tava pentru cuptor.

Se unge tava cu ulei si se adauga un pat de legume, se ia pestele se unge cu ulei, separat se pune la calit in putin unt 3 fire de ceapa taiata marunt, usturoiul, si o rosie taiata feliute, piper boabe, dupa ce s-au calit legumele se umple burta pestelui care se adauga peste patul de legume, se sareaza, se pune boia si sosul de ardei iute, se adauga si un fir de marar. Dupa aproximativ 15-20 de minute se incearca pestele si se adauga 1 pahar de vin alb sec, continuandu-se coacerea.

Se mai lasa 10 minute se incearca daca este gata si se poate servi, imaginile sper sa va incante si sa va faca pofta.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste umplut cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap in crusta aromata la cuptor