Peste pane

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 15 Sep 2013 | 7143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de peste file (eu am avut novac si crap)
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 200 gr faina alba
  • 300 gr malai
  • 2 oua mari
  • sare
  • pentru servire, optional: sos de usturoi (o capatana de usturoi, 3 linguri cu smantana, o lingura cu ulei, sare si marar dupa gust)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Oaule batute le amestecam cu cascavalul ras si cu sarea dupa gust. Trecem pestele prin faina alba, apoi prin amestecul de ou si cascaval si la final, prin malai. Il prajim la foc potrivit pana devine auriu. Il servim cald cu sos de usturoi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Malaiul poate fi inlocuit, cu succes, cu pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu malai