- 7 pesti mici (caras, babusca)
 
    - 1 catel de usturoi
 
    - 80g unt
 
    - 100 ml vin alb
 
    - 1/2 lamaie
 
    - 1/2 lime
 
    - 1 morcov
 
    - 1 rosie
 
    - sare
 
    - patrunjel
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:
						
    - Pestii se spala, se curata de cap, coada si aripi, apoi se sterg cu un servetel de bucatarie si se presare cu sare pe ambele parti.
 
    - Morcovul l-am taiat rondele, iar rosia cubulete.
 
    - Am pus pestii intr-un vas termorezistent, i-am umplut cu rondelele de morcov si i-am stropit cu zeama de la lamai.
 
    - Untul l-am taiat cubulete si l-am pus la topit, pentru 1 min,  impreuna cu usturoiul pisat.
 
    - Am adaugat untul topit peste peste si l-am bagat in cuptorul incins, pentru 5-7 min, apoi am adaugat vinul amestecat cu apa (un pahar cu 100ml vin, restul apa).
 
    - Dupa 15 min, am adaugat si cubuletele de rosie, apoi l-am mai lasat 10min.
 
    - L-am servit cu patrunjel tocat si felii de lime.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.