Peste la cuptor

de gaby_gabytza in Peste, 15 Mai 2013 | 3763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti
  • 100 ml rosii in bulion
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 lamai
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 cepe medi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • condimente
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Spalam pestii si ii curatam de solzi.Ii spalam iar bine si ii crestam pe ambele parti pana la oase.

Ii presaram cu sare peste tot si ii asezam in tava unsa cu ulei.Apoi  adaugam deasupra ceapa curatata si taiata feliute,sucul de rosii,rosiile intregi impreuna cu bulionul,zeama de lamaie,piper si condimente dupa gust.Apoi presaram deasupra putin ulei.

Dam la cuptor iar cand aproape is gata adaugam deasupra si inuntrul pestelui feliute de lamaie.Lasam sa se rumeneasca frumos si oprim focul.

Ornam deasupra cu patrunjel verde pentru un decor mai apetisant.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu lamaie