Peste in vin cu sos de usturoi

de AnyCostescu in Peste, 21 Sep 2012 | 4435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste( a meu a avut 1300 g)
  • 2 lg ulei
  • 200 ml vin
  • condimente
  • pt sos de usturoi : 5 catei usturoi, 1 lingura ulei, un varf de cutit sare, 2 lg smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in vin cu sos de usturoi:

Pestele se spala si se curata de solzi si intestine. Se portioneaza, se da prin condimente si se lasa 10 minute. Se pune la prajit pana se rumeneste pe ambele parti, apoi se adauga putin vin pana se evapora si tot adaugam vinul putin cate putin pana se termina si pestele e facut bineinteles. Cand e gata se scoate pe o farfurie si se stropeste cu zeama de la o jumatate de lamaie si se lasa acoperit 5 minute.

Usturoiul se curata si se da prin aparatul de maruntit. Se pune lngura de ulei si se amesteca, se pune sare si smantana si se serveste cu peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in vin cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste in crusta de malai cu mujdei de usturoi si mamaliga