Peste dorada pane

de nadina73 in Peste, 11 Apr 2010 | 10097 vizualizari

 

este o carne alba foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • peste 2 bucati
  • sare,piper
  • 2 oua
  • fain alba
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste dorada pane:

Se curata pestele , se taie bucatele se sareaza si se pipereaza, apoi se lasa 1 ora la rece

Se da `pestele prin ou,  apoi prin faina si iar prin ou si iar prin faina de doua ori apoi se prajeste in ulei

Se poate da prin pesmet si devine mai crocant,.

Se serveste cu garnitura de cartofi si mujdei sau mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste dorada pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mariac 1

13.04.2010, 10:16

ce bun e pestele si probabil cu mujdei si cu nuca,bun bun

nadina73 1

14.04.2010, 22:31

da asa e super bun,multumesc mult buni

dicarmencitta1957 1

18.04.2010, 23:41

Super,arata de nota 10 si 5 furculite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]