Penne bolognese

de andremys in Penne, 8 Apr 2013 | 9612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata vita si porc
  • sos de rosii
  • o cutie penne barrila
  • o ceapa
  • jumatate de pahar vin rosu
  • cimbru
  • 1 cub concetrat vita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne bolognese:

Ceapa taiata cubulete se pune la calit, dupa care se adauga carnea tocata si se lasa putin sa se prajeasca. Se adauga apa si sosul de rosii si se lasa la fiert la foc mic timp de 40 de minute.

Se pun pennele la fiert dupa instructiunile de pe cutie.

Dupa cele 40 de minute se adauga peste carne cubul de vita, vinul, cimbrul, piper, sare si se mai lasa 10 minute.

Dupa ce se scurg pastele se adauga sosul!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]