Pateuri cu telemea

de VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 4829 vizualizari

 

inca din seria preparate de dulce..facute din-nainte de post, pozate dar nepostate...foarte bune si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 300 gr telemea
  • 3 linguri gris
  • 400 gr foietaj din comert
  • 1 lingurita mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu telemea:

Se pune la fiert 1/2 litru de apa, cand da in fiert adaugam in ploaie grisul si amestecam continuu pana ce este fiert, se lasa la racit. Telemeaua sa da pe razatoarea mare si se amesteca cu grisul fiert si racit. Foaia de foietaj se desface pe masa tapetata cu faina si se mai intinde cu sucitorul. Se taie aluatul dupa cum dorim si se pune in mijlocul fiecarei bucati cate o lingura din amestecul gris cu telemea. Se ung pateurile cu ou batut si se pune in ploaie peste el putin mac. Se da la cuptorul preincalzit pentru maxim 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Portofele cu cas de oaie