Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 16119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr conopida, taiata felii sau rupta bucatele
  • 100 gr spanac congelat, decongelat
  • 1 capatana de usturoi
  • 240 gr iaurt
  • 1 lingurita cimbru uscat, maruntit
  • 1 lingurita tarhon uscat, maruntit
  • 1-2 lingurite delikat legume
  • 1-2 lingurite zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat:

Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Intr-un vas termorezistent, se aseaza felii de conopida.Se imprastie printre felii 2-3 catei de usturoi curatati, apoi se imprastie spanacul decongelat.Se imprastie deasupra restul cateilor de usturoi.
Iaurtul se amesteca cu condimentele si zeama de lamaie, dupa gust.Se toarna iaurtul peste legume si se da totul la copt 30-40 minute, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]