Pateuri cu branza

de kamy in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2011 | 12873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • branza sarata+cascaval rase
  • galbenus ou
  • sare
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei,dupa cere se taie cu in pahar,se pune putin branha in mijloc,se umezesc marginile interioare cu apa,se indoaie si se apasa bine sa se lipeasca.

Se ung cu galbenus,se presara sare si susan.

Se pun pateurile intr-o tava in care am pus hartie de copt,se ung cu galbenus,se presara sare si susan.si se baga in cuptorul incalzit in prealabil,la foc mic,15-20 min.(depinde de cuptorul fiecareia)

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]