Cas de oi la tigaie

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2012 | 5728 vizualizari

 

....sunt adepta ,,nimic nu se pierde,, si a mancarurilor de la tara deodinioara cand se manca sanatos.nu ma omor dupa dupa mancarurile sofisticate ci merg pe cele traditionale specifice taranesti si romanesti.

 

INGREDIENTE

  • cas de oi uitat prin frigider,
  • 50 g unt,
  • mamaliga si ceapa care doreste si pofteste.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas de oi la tigaie:

Nu am dat cantitatea de cas ,deoarece fiecare isi face dupa preferinta cat de mult pofteste.   

Deci: se iau bucatile de cas si se taie cuburi. Intr-o tigaie se aduga untul care il topim peste care adaugam casul. Il lasam pe foc si amestecam din cand in cand pana se topeste si formeaza o culoare maronie. Se poate lasa sa se topeasca formandu-se ca o turta, dar eu am preferat sa il amestec.   

Se serveste cald cu mamaliga si ceapa verde. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas de oi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MonaMimi 1

12.06.2012, 12:00

bun bun

Sim0na 1

12.06.2012, 12:12

Si eu prefer preparatele romanesti si mai ales cele vechi, traditionale. Cas prajit papam cand eram mica, la bunici... ce bun era..

iry-gabriela 1

12.06.2012, 16:43

ma bucur ca va place,pup pe toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cas la borcan