Pate din ficat de pui şi carne de porc

de AndreeaRodica in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 8427 vizualizari

 

Am zis să încerc să pregătesc pate în casă, sigur iese mai bun decât cel din comerț.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui,
  • 1/2 kg piept de porc,
  • 6-7 cepe,
  • 3 morcovi,
  • 50 grame de unt,
  • 50 ml ulei,
  • sare,
  • piper .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pui şi carne de porc:

Am pus la undit în ulei amestecat cu unt ceapa tăiată bucăți mari și puțină sare. Apoi am adăugat morcovul tăiat rondele.

După ce s-au muiat puțin am adăugat carnea de porc tăiată bucăți.

După vreo 10 minute am aruncat și ficățeii, iar când aceștia și-au schimbat culoarea am pus 2 pahare cu apă, capacul pe oala Kukta și am lăsat 30 de minute să fiarbă.

A doua zi am băgat mixerul vertical, am pus sare și piper după gust și puțin unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pui şi carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de casa