Pastrav la gratar

de MyFancyCake in Pastrav, 26 Sep 2011 | 7012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pastrav proaspat grecesc si pastrav somonat
  • Pentru saramura:
  • usturoi,
  • cimbru,
  • vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar:

Condimentam pestele numai cu sare si piper pentu a ne bucura de aroma saramurii.

Pentru saramura am pus la fiert o cana cu apa cu  o lingurita rasa de vegeta si piper. In momentul in care fierbe adaugam o jumatate de lingurita de cimbru. Amestecul fierbinte il turnam peste 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu sare.

Servim cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de rosii in sos tomat