Păstrăv în crustă de mălai

de Panacris in Pastrav, 6 Feb 2013 | 4515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • păstrăvi 4 bucăți medii,
  • sare iodată,
  • mălai 4-5 linguri,
  • ulei de floarea soarelui 2-3 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv în crustă de mălai:

Peștele se curăță, se spală sub jet de apă rece, se masează cu sare, apoi se lasă la rece cca. 10 minute. Se tavălește peștele prin mălai, apoi se pune la prăjit în tigaia doubleta, cca 10 minute pe fiecare parte. Se servește fierbinte cu mămăliguță fierbinte și mujdei de usturoi. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv în crustă de mălai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

07.02.2013, 00:02

Placeee pastravul !!!
Apropo , am o banuiala , incepi sa cochetezi cu abstractul ?

Bya Ralu 1

07.02.2013, 01:09

bun bun

Panacris 1

07.02.2013, 08:47

Mihaela63 Cu abstract am început Încă nu am un stil bine definit Încerc orice varianta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]