Păstrăv în crustă de mălai

de Panacris in Pastrav, 6 Feb 2013 | 4011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • păstrăvi 4 bucăți medii,
  • sare iodată,
  • mălai 4-5 linguri,
  • ulei de floarea soarelui 2-3 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv în crustă de mălai:

Peștele se curăță, se spală sub jet de apă rece, se masează cu sare, apoi se lasă la rece cca. 10 minute. Se tavălește peștele prin mălai, apoi se pune la prăjit în tigaia doubleta, cca 10 minute pe fiecare parte. Se servește fierbinte cu mămăliguță fierbinte și mujdei de usturoi. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv în crustă de mălai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

07.02.2013, 00:02

Placeee pastravul !!!
Apropo , am o banuiala , incepi sa cochetezi cu abstractul ?

Bya Ralu 1

07.02.2013, 01:09

bun bun

Panacris 1

07.02.2013, 08:47

Mihaela63 Cu abstract am început Încă nu am un stil bine definit Încerc orice varianta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu sos Meuniere