Pastrav gratinat

de ianculubita in Pastrav, 11 Feb 2012 | 6157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pastrav
  • zarzavat de supa
  • 100g unt
  • 200ml smantana
  • 200g ciuperci
  • 2-3catei de usturoi
  • 1lingura faina
  • sare,piper
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav gratinat:

Pestele curatat,spalat,se pune la fiert impreuna cu zarzavatul,sare si cateiii de usturoi;in acest timp,se pune untul in tigaie,cand s-a topit se adauga faina,apoi smantana si se condimenteaza;daca vi se pare prea gros,se poate adauga putin lapte;

intr-un vas termorezistent,se pune jumatate din sos,jumatate din pestele dezosat,deasupra ciupercile calite,restul de peste,restul de sos si o mana buna de parmezan ras sau cascaval;se da vasul la cuptor 30mi si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav gratinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume la cuptor