Paste picante cu carne tocata

de -Licurici- in Paste, 21 Feb 2017 | 3327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g paste
  • 400 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva fasole rosie
  • sare
  • piper
  • fulgi de chilli
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante cu carne tocata:

Se pune apa la fiert si se pregatesc pastele, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea tocata, 2-3 linguri de apa de la paste, sare piper, fulgi de chilli si se fierbe cateva minute, pana scade apa.

Fasolea rosie se scurge de apa din conserva, se spala, apoi se pune peste carne. Se amesteca, apoi se adauga o lingurita de oregano.

Se pun si pastele fierte, se amesteca si se mai lasa 1-2 min pe foc.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Penne Viena