Tagliatelle cu ciuperci

de Maria68 in Paste, 28 Mar 2012 | 4289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 6-7 ciupercute champignon
  • 2 linguri ulei de masline
  • o ceapa mica
  • piper negru macinat
  • 1 galbenus de ou
  • 150 g smantana
  • 50 g parmezan
  • 1 lingura patrunjel tocat sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Se caleste in 1-2 linguri ulei de masline pana se inmoaie si se adauga ciupercile spalate si tocate cubulete(sau felii subtiri). Se sareaza ,se pipereaza si se lasa  sa fiarba la foc mic, adaugand daca este nevoie putina apa. Cand ciupercile au fiert, se freaca galbenusul de ou cu smantana si se toarna peste ciuperci amestecand bine si lasat sa fiarba 1-2 minute la foc mic, asa incat sa rezulte un sos usor legat.

Intre timp se fierb tagliatelle, conform indicatiilor de pe pachet in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata fierte, se scurg si se adauga la sos. Insa si eu urmat procedeul folosit de Teo, adica am asezat pastele pe farfurie, iar deasupra am turnat sosul si am presarat  parmezan. Va pot asigura ca sunt nemaipomenit de gustoase!!!!!!Iar sosul mi s-a parut senzational!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de rosii si ciuperci