Paste cu ton

de mimmi in Paste, 3 Apr 2012 | 5729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mai mici sau 1 ceapa mare,
  • 2 conserve ton maruntit in ulei vegetal,
  • 1 punga de paste,
  • 3 catei usturoi,
  • 2 linguri pasta de gulas/ardei/rosii,
  • sare,
  • piper,
  • cascaval.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Punem apa la fiert cu un praf de sare,cand da in clocot adaugam pastele si le lasam la fiert cca 7 minute. Lasam pastele la scurs dupa care le spalam sub un jet de apa rece.

Scurgem tonul,iar uleiul il punem intr-o tigaie. Tocam ceapa si usturoiul marunt si le calim in uleiul de la ton. Cand ceapa a devenit sticloasa,adaugam pasta de gulas si tonul si amestecam. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Adaugam pastele in sos si amestecam 2 minute.

Inainte de a fi servite,se razaleste cascaval si gata le puteti servi.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si parmezan