Paste cu sparanghel

de - Andreea - in Paste, 7 Aug 2017 | 6608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 1 legatura sparanghel ( 8-10 fire)
  • 3 oua
  • 50 gr parmezan
  • 100 gr pancetta
  • ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sparanghel:

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj ( in functie de tipul de paste ales).

Intre timp, pregatim sparanghelul. Il curatam usor, apoi il taiem rondele.

Punem o tigaie la foc potrivit. Punem putin ulei si calim sparanghelul ( fara varfuri) impreuna cu pancetta pentru circa 5 minute. 

Adaugam apoi si varfurile sparanghelului si lasam la foc potrivit 1-2 minute. 

Separat, batem spuma ouale. Adaugam parmezan si sare dupa gust.

Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaie. 

Amestecam usor si adaugam putin cate putin ouale, amestecand in continuu.

Lasam la foc potrivit pana ce oul este bine prajit. ( ca la o omleta) 

Servim pastele calde presarate ( dupa preferinta ) cu parmezan.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]