Paste cu sos de rosii si ciuperci

de deyutzky in Spaghete, 18 Mar 2015 | 6438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox.250 g paste
  • 1 borcan de ciuperci (280 g)
  • 1 rosie
  • 1-2 pahare suc de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • ulei
  • branza sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si ciuperci:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe plic. Intre timp taiem marunt 4 catei de usturoi (ultimul il lasam deoparte) si ii punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei incins. 

Adaugam ciupercile spalate si scurse de apa si le calim impreuna cu usturoiul.

Spalam si taiem rosia cuburi foarte mici si o punem in tigaie. Adaugam sucul de rosii, sare si piper dupa gust si amestecam. 

Usturoiul ramas il dam pe razatoarea mica si il punem in sos. Lasam sosul sa fiarba cateva minute la foc mic.

Dupa ce pastele sunt fierte, le scurgem de apa si le adaugam treptat in tigaie, amestecand timp de 1-2 minute. 

Le servim cu branza sarata sau simple. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia