Paste cu sos de branza si ciuperci

de Valclaudia in Paste, 11 Dec 2014 | 4917 vizualizari

 

o combinatie care mie imi place tare mult...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ardei bulgaresc
  • 1 ceapa potrivita
  • 5 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 100 ml lapte
  • 150 gr.branza cu mucegai albastru / gorgonzola
  • 50 gr. cascaval ras
  • 300 gr.paste fainoase / melcisori
  • marar verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branza si ciuperci:

Curatam si spalam legumele.

Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri mari, ceapa se taie cubulete, coditele ciupercilor se toaca marunt.

Sotam toate aceste legume in 2 linguri de ulei timp de 5-7 minute la foc potrivit.

Adaugam laptele rece, branza si cascavalul ras.

Lasam sa fiarba sosul la foc mic pana capata consistenta dorita.

Asezonam cu sare, piper si marar verde.

Fierbem pastele in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj.

Dupa ce au fiert le trecem scurt sub jet de apa rece si le lasam la scurs.

Palariutele ciupercilor le prajim pe ambele fete in tigaie in 3 linguri de ulei. Le condimentam cu sare si piper dupa gust.

Servim pastele cu sos fierbinte de branza si ciuperci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu crema de branza,mazare si crenvusti