Paste alla puttanesca

de Satisfyyourcravings in Paste, 5 Apr 2014 | 3731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame paste la alegere
  • 4 căței de usturoi
  • 3 anșoa
  • 1 linguriță fulgi chili
  • 50 grame măsline negre
  • 1 cutie roșii în bulion
  • puțin pătrunjel sau busuioc
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste alla puttanesca:

Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Într-o tigaie, se încălzește, la foc mediu, uleiul de măsline. Se adaugă usturoiul tocat, chili, anșoa și măslinele amestecând frecvent pentru 2 minute. Se adaugă roșiile și o lingură din apa în care fierb pastele. 

Se gătesc 3-4 minute în tigaia acoperită. Se adaugă pătrunjelul/ busuiocul și pastele. 

Se amestecă cu grijă până când pastele sunt acoperite de sos. 

Se servesc cu parmezan și pătrunjel/ busuioc proaspăt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii si parmezan