Pasta de zahar

de Dea_Dea in Torturi, 27 Mar 2013 | 9411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 60 ml apa
  • 5 gr gelatina
  • 2 linguri de miere
  • 50 gr ulei de palmier
  • 50 gr amidon
  • 500-600 gr zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de zahar:

Se hidratateaza gelatina in apa, o lasati sa se "umfle" aproximativ 10 minute, apoi o topiti pe aburi (sau in cuptorul cu microunde) impreuna cu mierea,  apoi adaugam uleiul (care ar trebui sa fie in stare semi-solida) si omogenizam.

Intr-un castron punem 2 linguri de zahar praf, amidonul si amestecul de gelatina, miere, ulei si amestecam cu o spatula de silicon. Apoi adaugam treptat restul de zaharul praf si framantam pana nu se mai lipeste pe mana.

Se pune in folie alimentara si se da la frigider de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de zahar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Bunica 1

27.03.2013, 17:27

trebuie sa ai rabdare......

Dea_Dea 1

27.03.2013, 18:38

Buni am o rabdare de fier!!
Luana multumesc!!

Rocsi 1

28.03.2013, 10:47

Bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Marin