Pasta de peste

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 20299 vizualizari

 

Daca avem o masa la care servim aperitive eu folosesc uneori aceasta pasta de peste, dar la fel de bine merge si cand nu avem chef sa gatim prea mult dupa o zi lunga la servici.

 

INGREDIENTE

  • 2conserve de peste (eu am pus una de sardine si una de ton)
  • zeama de la 1 lamaie (daca este nevoie mai puneti de la inca o 1/2 de lamaie)
  • 1/2 ceapa rosie tocata marunt
  • 1 varf de lingurita de busuioc uscat
  • 70 g unt
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Scurgem pestele de ulei sau de sucul din conserva si il punem intr-un bol impreuna cu toate ingredientele.
Mixam bine pana compozitia devine o pasta cremoasa. Gustati si eventual mai adaugati zeama de lamaie, sare, piper, orice credeti ca mai este nevoie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rapid