Pasta de conopida

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 41092 vizualizari

 

Se serveste ca aperitiv, sau fel principal, pentru micul dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mijlocie
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde maruntit
  • 1 galbenus
  • Ulei de masline
  • sare, piper alb
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Curatam conopida de frunze si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem din apa si o lasam la scurs. Imtre timp facem o maioneza din ou, ulei si zeama de lamaie. Zdrobim conopida, adaugam usturoiul pisat, maioneza, verdeata, asezonam, omogenizam totul si salata este gata de servit. Se serveste pe felii de paine . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

02.05.2012, 14:18

arata foarte bine

lia maria 1

12.05.2012, 17:55

gurita_ta2005 multumesc

ancanicoleta91 1

10.06.2014, 14:25

foarte buna eu am incercar dar in loc de patrunjel am pus putin marar ..a iesit senzationala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]