Coronita cu carnaciori

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2016 | 5100 vizualizari

 

Cu 1 aluat foietaj am făcut două coronite și un bradut  pentru Revelionul de Anul Nou.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • mustar
  • 40 carnaciori
  • 1 gălbenuș de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu carnaciori:

Intindem foaia de aluat de foietaj.

Taiem fasii pentru a înfasura cârnciorii (de largime mai mica decât cârnaciorii).

Punem muștar peste fasiile de aluat.

Rulati cârnaciorii in fasiile de aluat.

Asezati-i pe o hartie de copt în jurul unei castronel rotund, fără sa lasati spațiu între ei.

Indepartati castronelul. Cu aluatul ramas puteti face un decor.

Se incalzeste cuptorul la 180 °.

Se amesteca gălbenușul de ou cu 2 lingurite de lapte rece.

Ungem cu ou coronitele.

Dati la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute.

Serviti imediat!

Poftă bună !!!!

TIPS-URI

1

am copt bradutul in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

09.01.2016, 21:07

Super arata!

Gicuta 1

09.01.2016, 21:23

Ce faina este!

-Licurici- 1

10.01.2016, 12:14

Superrrr!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola