Pasta de ardei cu morcovi

de susu in Conserve, 22 Aug 2012 | 15472 vizualizari

 

Mai fac si fara morcovi dupa aceeasi reteta

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei capia rosii
  • 2 kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe
  • 5 linguri sare grunjoasa pentru muraturi
  • busuioc optional
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei cu morcovi:

Ceapa se da prin masina de tocat dupa care urmeaza ardeii si gogosarii care au fost spalati, curatati de seminte si taiati bucati. Se incalzeste uleiul, se adauga ceapa la calit si dupa cateva minute urmeaza morcovul ras prin razatoarea mica. Puneti oala pe o tabla pentru a nu se prinde pasta. Se adauga ardeii macinati cu busuiocul si pe la jumatatea fierberii se adauga sarea. Se tine vreo 2 ore in functie de cat de gros vreti sa iasa.

Se pune in borcane sterilizate, se dau vreo 10-15 minute la cuptor sa prinda o crusta deasupra dupa care se pun capacele si se mai da la cuptor sau se fierbe la bain marie. Se pun la cald pana a doua zi cand se eticheteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta paprika