Pasca cu ciocolata

de gaby_gabytza in Prajituri, 7 Feb 2013 | 7946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 300 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura margarina
  • 1 ou
  • jum de lingurita
  • sare
  • 10 g drojdie
  • umplutura
  • 600 g branza de vaci
  • 1 ciocolata
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • esenta de rom
  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 300 g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Pregatim aluatul-cernem faina, facem in mijloc o gaura, adaugam zaharul,margarina,sarea,oul si drojdia dizolvata cu putina apa calduta. Amestecam si incepem sa framantam adaugand treptat apa pana se formeaza o coca nelipicioasa. Dam la dospit 20 min.

Umplutura-Batem albusurile spuma cu zaharul dupa care adaugam frisca.Branza de vaci o amestecam cu galbenusurile,esenta,zaharul vanilat,faina,cacao si rasturnam peste compozitia de albusuri. Amestecam bine si adaugam ciocolata topita.

Intindem intr-o tava(cu inel detasabil) tapetata cu hartie de copt aluatul si rasturnam umplutura peste el. Dam la cupor la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea. Dupa, dam la rece 1 ora, o scoatem din tava si putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat cu ciocolata