Pangrasius pane cu garnitura de orez

de Adinacarla in Pangasius, 20 Mai 2010 | 7191 vizualizari

 

Sursa mea de ispiratie:
http://www.bucataras.ro/retete/6747/pangasius-pane.html

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de pangasius(se poate folosi si file de cod, de somon etc.)
  • -2 linguri de faina ( nu am avut pesmet)
  • -1 lingura de cascaval ras
  • -coaja rasa de la o lamiae
  • -marar verde tocat marunt ( am folosit marar uscat nu am avut proaspat)
  • -putina boia dulce
  • -2 oua
  • -sare
  • -2 catei de usturoi
  • -zeama de la o lamiae
  • -2 linguri de vin alb
  • -ulei de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangrasius pane cu garnitura de orez:

Se spala fileurile si se lasa la scurs.
Se face urmatorul amestec:faina se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit.
Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de mai sus. Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie absorbanta.

Vom servii pestele astfel facut alaturi de orez facut impreuna cu legume( morcov, mazare, fasole verde).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangrasius pane cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

20.05.2010, 20:30

a mancat si sotul meu...chiar i-au placut si mi-a spus daca mai fac vreodata fileu de peste pane sa fac doar in felul acesta...chiar si mofturoasa mea mai mare a papat...ce bine...

Bunica 1

21.05.2010, 14:04

E peste, e foarte bun ! E o combinatie interesanta sosul prin care se da psetele inainte de prajire Cred ca ar merge foarte bine si la cuptor, pentru cei care nu mananca prajit.

Adinacarla 1

21.05.2010, 14:51

buna idee bunica...cred ca data viitoare voi incerca si varianta ta cuptor...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu crusta de mustar