Pangasius cu ceapa si sos la cuptor

de madi_marin in Pangasius, 21 Ian 2010 | 20463 vizualizari

 

E foarte simplu de facut si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de pangasius
  • 2 cepe rosii mari
  • 4 linguri cu pasta de tomate
  • 2 linguri cu otet
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu ceapa si sos la cuptor:

Se curata ceapa, se spala ,se taie in sferuri si se toaca mai grosier. Se pune intr-o tava cu ulei si se da la cuptor pana se inmoaie un pic. Se scoate tava si se aseaza peste ceapa pestele taiat bucati nu foarte mici.Se condimenteaza si se presara usturoi feliute . Se toarna si 2 cani cu apa si se da tava la cuptor. Se mai intoarce pestele cand si cand. Cand aproape e gata se desface in apa pasta de tomate si se toarna peste peste impreuna cu otetul. Se mai lasa in cuptor pentru 15 minute.

TIPS-URI

1

Atentie cand intoarceti pestele, ca e foarte fraged si se poate rupe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ceapa si sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

22.01.2010, 14:18

yam, yam ce bine arata

Teo 1

23.01.2010, 22:04

de peste nu ma satur niciodata!

madi_marin 1

24.01.2010, 10:02

si mie imi place foarte mult. cred ca as fi in stare sa mananc si tort de peste . e si foarte sanatos si ar trebui mancat de 2-3 ori pe saptamana. din pacate nu prea se intampla asa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pangasius