Pandispan cu cirese

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 2 Iul 2013 | 13861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 4 oua mari
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esente de vanilie
  • 300 g cirese (fara samburi)
  • 1 lingura cu ulei pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Batem ouale spuma impreuna cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste complet.

Adaugam esentele si faina cernuta impreuna cu praful de copt.

Omogenizam compozitia obtinuta si o turnam intr-o tava unsa cu ulei.

Punem si ciresele si o dam la cuptor, la foc potrivit, pentru 50-60 de minute, pana trece "testul scobitorii".

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Lasati pandispanul sa se raceasca treptat, in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese si capsuni