Pandispan cu afine si sos de capsuni

de Lau in Prajituri, 12 Sep 2013 | 3548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • afine
  • Sos de capsuni
  • 300 g capsuni
  • 150 g zahar
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu afine si sos de capsuni:

Intr-un bol mixam albusurile spuma,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,adaugam galbenusurile,adaugam faina amesteca cu praful de copt si cernuta. Amestecam usor cu o lingura,adaugand treptat uleiul si esenta de vanilie Turnam compozitia in tava unsa si tapeta cu faina. Deasupra adaugam afinile si un pic de zahar vaniilat. Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava dupa care il feliem.

Sosul de capsuni-capsunile se spala si se indeparteaza coditele, se taie bucati si se pun intr-o cratita, adaugam zaharul si apa. Lasam sa fiarba la foc mic pana se leaga siropul, lasam sa se raceasca si turnam peste chec.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu afine si sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu branza si afine