Bezele

de Lorra in Prajituri, 2 Ian 2015 | 6365 vizualizari

 

Cel mai simplu desert, mai pufos si mai dragut :)
Este pentru prima data cand fac bezele. Si cum au ramas albusurile de la ouale pregatite pentru maioneza si crema de ciocolata pentru tort, trebuia sa le gasesc o intrebuintare.

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 150 gr zahar
  • un praf de sare
  • colorant alimentar
  • crema de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana acesta se topeste.

Se adauga putin colotant alimentar si se amesteca usor pana prinde o culoare uniforma.

Cu ajutorul unui pos se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor, la foc mic timp de o ora, cu usa putin deschisa.

Se scot din tava, se lasa 5 min. la racit si se ung cu crema de ciocolata dupa care se unesc cate doua.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

dantes 1

03.01.2015, 09:00

Frumoase!

Lorra 1

03.01.2015, 10:50

Krystyan, Criss si Dantes mc

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]