Pandispan amorezat

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 25 Sep 2010 | 6725 vizualizari

 

pt andutu :D

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 50 g unt
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan amorezat:

Separam albusul de galbenus, il batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana devine o spuma densa si lipicioasa, apoi punem galbenusul, untul pe care l-am scos  din timp, ca sa fie la temperatura camerei, nu topit ( adica sa fie uleios ), esenta de vanilie si la sfarsit faina, pe care o amestecam cu o lingura de lemn cu miscari de jos in sus pana se omogenizeaza bine compozitia.

Ungem forma amorezata cu ulei, o tapetam cu faina si punem compozitia rezultata, dam la cuptor aproximativ 5 minute.

Pudram cu zahar tos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan amorezat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta in 10 minute