Pak choi cu creveti si taitei

de dantes in Fructe de mare, 9 Feb 2017 | 5556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc pak choi
  • 300 g creveti prefierti
  • 200 g taietei
  • 150 g unt
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pak choi cu creveti si taitei:

Spalam pak choiul si il taiem in fasii, pe lung. Topim jumatate din unt intr-o tigaie, adaugam 3 catei de usturoi si ii lasam  sa se inmoaie, dupa care ii scoatem si punem pak choiul impreuna cu putina apa si il lasam sa fiarba inabusit, pana se inmoaie frunzele. Separat, punem la topit restul de unt, calim  3 catei de usturoi pe care ii scoatem si adaugam crevetii si ii lasam la prajit 3-5 minute, pana isi schimba culoarea. Taiteii ii fierbem in apa cu sare, circa 6 minute, apoi ii scurgem de apa. In tigaia cu pak choi, punem crevetii, apoi taiteii ii amestecam si condimentam dupa gust. Se consuma cald.

TIPS-URI

1

pak choi

2

creveti

3

taitei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pak choi cu creveti si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]