Pachetele cu branza

de ionela84 in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2013 | 3335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 200 g branza (eu am preferat sarata)
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu branza:

Decongelam aluatul, il intindem cu sucitorul si decupam patrate.

Se procedeaza identic cu fiecare patrat de aluat .

Se pun la cuptor foc potrivit pt cca 15-20 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu branzeturi