Oua umplute cu somon afumat

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 10269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte de consistenta tare
  • 100 g crema de branza Philadelphia
  • 20 g unt
  • 1/2 lingurita hrean ras
  • 1 lingura maioneza
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 100 g somon afumat
  • 1/2 lingurita suc de lamaie
  • pentru decor
  • icre rosii si marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu somon afumat:

Curatam ouale fierte si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile si le punem intr-un castron cu restul ingredientelor. Taiem 12 fasii subtiri si mici de somon, restul il punem langa galbenusuri.

Mixam totul pana obtinem o pasta moale si omogena. Umplem jumatatile de oua cu aceasta pasta si decoram cu fasii de somon, icre rosii si marar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine