Oua umplute cu pasta de pateu

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2014 | 11109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 100 g pateu de pasare
  • 1 lingurita de mustar
  • 3 linguri mari de smantana
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 1 ceapa rosie mica, optional
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pasta de pateu:

1. Fierbem ouale tari timp de 10 minute in apa cu un praf de sare sau otet ...pentru a prevenii craparea lor.

2. Reci le curatam de coaja si le taiem in doua pe lungime.

3. Scoatem galbenusurile le punem intr-un castron impreuna cu pateul, smantana si mustarul. Amestecam bine compozitia cu dosul unei furculite pana devine cremoasa, dam gust cu sare, piper si zeama de lamaie.

4. Umplem albusurile cu aceasta compozitie, le asezam pe un platou si ornam dupa imaginatie.

Eu am pus si rondele de ceapa rosie, cine doreste o poate pune rasa chiar in umplutura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]