Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 9279 vizualizari

 

Cica am ajuns la 400 de retete...maaaaammaaa....oare chiar sunt eu???
Eu tocmai ce-am halit 2 oua de-astea,n-am facut decat 3, ca mai intai am zis sa incerc...dar mie una mi-au placut....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • cam 70 g feta
  • o lg mare de smantana
  • piper alb
  • 3 fire ceapa verde
  • jumatate de gogosar murat
  • patrunjel si marar verde

pt sos:

  • o lg mare de iaurt gras
  • o lg mare de smantana
  • jum de lg-ita marar verde
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400:

Ouale se fierb tari, se racesc,se cojesc, apoi se taie jumatati.

Se scoate galbenusul.

Intr-un bol se pune feta, galbenusurile, smantana, patrunjel si marar verde si putin piper.

Sare nu mai necestita ca e destul de sarata feta. Taiem marunt gogosarul si ceapa verde si -le amestecam in compozitie.

Umplem ouale cu varf cu aceasta compozitie cu grija, le asezam in farfurie si punem si sosul format din amestecul tuturor ingredientelor.

Initial aveam de gand sa le servesc fara sos, dar m-am gandit ca le-ar acomania bine acest sos acrisor...si nu m-am inselat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]