Oua umplute cu carne de pui si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 20567 vizualizari

 

sant extraordinar de bune,am zis hai sa schimb nu tot cu pateu si cu ton

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 1 pulpa pui
  • 1 piept pui
  • 150 g sunca
  • maioneza (2 oua si 300 ulei )
  • smantana 200g
  • 1/2 pachet de unt
  • sare ,piper
  • salata verde ,boabe de piper si patrunjel verde pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu carne de pui si sunca:

Se fierb ouale tare in apa cu putina sare

Dupa ce s-au fiert se curata si se taie pe lungine se scoate galbenusul care se amesteca bine cu untul si se lasa deoparte

carnea se fierbe intre timp cu putina sare apoi se curata de pe  os si se toaca marunt,la fel si sunca se toaca si ea marunt

Dupa ce avem si carne pregatita se amesteca bine cu galbenusile si untul,se pune sare si piper dupa care se umplu ouale

maioneaza se amesteca cu 200 smanatana sa nu fie asa de gretoasa(inainte de a pune smantana se ia putin pt decor)

Intr-un vas mai adanc sau un platou se pun frunze de salala verde apoi se pune maioneza cu smantana apoi se pun ouale umplute ,cu umplutura in jos le pun eu,apoi se pune cate putin din maioneza pe foecare in parte

Se orneaza cu boabe de piper si patrunjel verde

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu carne de pui si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de orez