Ciuperci umplute cu cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 36520 vizualizari

 

Simplu de facut, dar foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 50 g cascaval Delaco
  • putin unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cascaval:

Ciupercile se curata, se scot coditele, se spala bine si se pun la scurs.

Palariile mari se pun intr-o tava.

Restul ciupercilor si coditele se pot folosi la alt preparat.

in fiecare palarie din tava se pune o bucatica de unt si se presara sare si piper.

Se introduc in cuptor 15-20 minute pana se inmoaie ciupercile.

Se scot, se pune cascaval ras in fiecare ciupercuta si se introduce din nou in cuptor pentru 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Sunt foarte bune ca aperitiv!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]