Oua umplute

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 4710 vizualizari

 

in fiecare an ne raman oua de la Paste, asa ca de data asta am hotarat sa le umplu pentru ca mi-am cumparat platou pentru oua :d :)):))

 

INGREDIENTE

  • oua rosii
  • 1 pate ficat pui
  • 2 lingurite mustar
  • 2 galbenusuri
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Taiem ouale pe jumatate, le scoatem galbenusul si le dam deoparte pana pregatim umplutura.

Din pateu, cele 2 galbenusuri si mustar pregatim umplutura, le punem pe toate intr-un castron si amestecam bine pana cand se omogenizeaza compozitia.

Cu aceasta umplutura umplem jumatatile de ou.

Ornam cu frunzulite de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec multicolor