Oua romanesti

de Gusti in Mancare copii, 2 Ian 2010 | 8399 vizualizari

 

Nu l-am facut eu, ci este in meniul pentru mic dejun al restaurantului "La stina", de la vila Bran

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita de otet
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smintina
  • 2-3 felii de pastrama
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua romanesti:

Se pune apa intr-o tigaie, se adauga otetul, foaia de dafin si se lasa pina incepe sa fiarba. Se sparg ouale si se pun in tigaie, se acopera cu un capac si se urmareste pina se "fac".

Se pun pe farfurie impreuna cu cele doua linguri de smintina, pastrama pusa putin in tigaie fara ulei si cu mamaliguta. Delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua romanesti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 16:39

Foarte bune,a trecut ceva vreme de cand nu am mai facut,sunt foarte gustoase.Felicitari pentru reteta.

elena1988 1

08.02.2011, 14:20

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza