Oua romanesti

de Gusti in Mancare copii, 2 Ian 2010 | 8444 vizualizari

 

Nu l-am facut eu, ci este in meniul pentru mic dejun al restaurantului "La stina", de la vila Bran

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita de otet
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smintina
  • 2-3 felii de pastrama
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua romanesti:

Se pune apa intr-o tigaie, se adauga otetul, foaia de dafin si se lasa pina incepe sa fiarba. Se sparg ouale si se pun in tigaie, se acopera cu un capac si se urmareste pina se "fac".

Se pun pe farfurie impreuna cu cele doua linguri de smintina, pastrama pusa putin in tigaie fara ulei si cu mamaliguta. Delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua romanesti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 16:39

Foarte bune,a trecut ceva vreme de cand nu am mai facut,sunt foarte gustoase.Felicitari pentru reteta.

elena1988 1

08.02.2011, 14:20

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Clatite in forma de inimi